Artikler

Klar til agile projekter?

Hvordan kan vi vide om et projekt er en god kandidat til den agile tilgang. For at kunne besvare dette spørgsmål, er vi nød til at se på både projektet, organisationen og det miljø som vi planlægger at gennemføre projektet i.

Den selvevalueringsundersøgelse, som vi præsenterer nedenfor viser om et bestemt projekt er velegnet til den agile metode, da den giver en systematisk og rationel indgang til at træffe beslutningen, samt et indblik i nogle af de faktorer, der sikre succes med de agile metoder.

Agile metoder kan ikke bruges til alle projekter.

Selv med mere end ti års erfaring og flere undersøgelser, der viser en højere succesrate og større tilfredshed med agile metoder end mere traditionelle (vandfald) metoder, betyder det ikke, at agile metoder er det rigtige valg for hvert projekt eller hver organisation.

For at afgøre, om et projekt er en god kandidat til en agil tilgang, har vi brug for at besvare en række spørgsmål om karakteristika ved projektet, organiseringen og miljøet.

Læs mere...

First Consulting ApS • Strandparken 41 • 4000 Roskilde • Tlf. (+45) 70 236 230 • CVR 26 68 12 86 • Kontakt osDenne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.